Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ελένη Φιλίνη: «Έχω χάσει δουλειές επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

Ελένη Φιλίνη: «Έχω χάσει δουλειές επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

0
Ελένη Φιλίνη: «Έχω χάσει δουλειές επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

Η Ελένη Φιλίνη, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και στην εποχή που μεσουρανούσε η βιντεοκασέτα.

eleni filini

«Εκτός δουλειάς είμαι άβαφη και με φόρμες. Δεν έχω κάνει ποτέ κραιπάλες. Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 20 χρόνια, δεν πίνω πολύ, αλλά είμαι… γλυκατζού. Μου έχουν ζητήσει να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου, αλλά προτίμησα να βάλω περούκα. Αν άλλαζα το χρώμα των μαλλιών μου θα έπρεπε να ξανασυστηθώ.

202110011312560.IMG 4457

Κάποιοι κομπλεξικοί κατηγορούσαν τις βιντεοταινίες. Εγώ πρόσεχα κι έχω κάνει ταινίες επιλεκτικά, 21-22 ταινίες. Θα μπορούσα να είχα κάνει 80 ταινίες και να έχω βγάλει και πολλά χρήματα. Πρόσεχα με ποιους σκηνοθέτες και ποιους ηθοποιούς θα συνεργαστώ» ανέφερε η Ελένη Φιλίνη στην αρχή της συνέντευξης της.

Στην συνέχεια η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τις δουλειές που έχασε στην καλλιτεχνική της πορεία επειδή δεν ενέδωσε σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις: «Έχω χάσει δουλειές επειδή δεν ενέδωσα σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Με ενοχλεί που το metoo είναι στοχευμένο στον καλλιτεχνικό χώρο. Στοχοποιούν τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here