Η Ελένη Τσολάκη, είναι απόψε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Night Out».

eleni tsolaki5

Απόσπασμα από την συνέντευξη της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα ρωτήθηκε για το πόσο χαλαρή είναι όταν ακούει ότι «κόβεται» μία εκπομπή στην τηλεόραση λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

eleni tsolaki4

«Δεν είμαι χαλαρή, και δεν είμαι γιατί από τη μία καταλαβαίνω και προσπαθώ να βάλω πίσω το συναίσθημά μου και να σκεφτώ με τη λογική γιατί είναι κάτι που το έχω περάσει κι εγώ. Τότε, επειδή ήμουν πιο μικρή, το πέρασα πιο βαριά και δύσκολα. Ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Alpha, με τη μεσημεριανή εκπομπή “Τι λέει”, και στις 15 Φεβρουαρίου πάρθηκε η απόφαση να κοπεί.

eleni tsolaki1

Η λογική μου καταλαβαίνει ότι οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, το συναίσθημά μου λέει ότι οι άνθρωποι, όσο αναλώσιμοι κι αν είμαστε, είμαστε άνθρωποι. Και κάτι που μπορεί να μυρίζει επιτυχία από πίσω, ή να έχεις βάλει τη δουλειά σου, όταν δε χαίρει της εκτίμησης ή της αποδοχής, να σε στενοχωρεί. Μεγαλώνοντας έχω μάθει να δίνω στα πράγματα την αξία που τους αξίζει, οπότε δεν εύχομαι να συμβεί σε κανέναν.

eleni tsolaki2

Είναι άγριο πράγμα να χάνεις τη δουλειά σου γιατί δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής, είναι πολλοί άνθρωποι που καλύπτουν μία εκπομπή, αλλά εμείς το έχουμε πάντα στο σπίτι μέρος του μυαλού μας, είναι ένα υπαρκτό σενάριο που εύχομαι να είναι απομακρυσμένο για όλους τους επαγγελματίες αυτής της δουλειάς

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr