Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ότι μου έκανε αυτό το σχόλιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ξεπερνά»

Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ότι μου έκανε αυτό το σχόλιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ξεπερνά»

0
Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ότι μου έκανε αυτό το σχόλιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ξεπερνά»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενοχλήθηκε με σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχετικά με το γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

gamos mouzourakis3192

Η παρουσιάστρια είχε πει πως αν και ο γαμπρός δεν ήθελε κάμερες και φωτογράφους η εκπομπή της ήδη έχει προπληρώσει για το ταξίδι στην Αίγινα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» σχολίασε.0003 STAMATINA TSIMTSILI 1310220222

«Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να μη θέλει τίποτα. Ωραία, γιατί του το στερούμε; Του το στερούν όλοι αυτοί που θα στείλουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ “δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά”. Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε. Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι “έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

9963 LAMPROS KONSTANTARAS 2762022

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της του απάντησε. «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here