Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Εντοπίσαμε την Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας

Εντοπίσαμε την Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας

0
Εντοπίσαμε την Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα και ψώνια παρέα με τη μεγάλη της κόρη, Λάουρα.

menegaki 29032Μπορεί ο γιος της, Άγγελος να κάνει μαζί της δημόσιες εμφανίσεις και να ποζάρει στους φωτογράφους ωστόσο η Λάουρα δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπό της και δεν της αρέσει η δημοσιότητα.

«Είπα στον Άγγελο πως αν πάμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες. “Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε”. Είναι άλλο να σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Ο Άγγελος μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι ήρθε.

menegaki 28728

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

menegaki 28804

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό.

menegaki 28652 “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει».

menegaki 28880

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here