Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Έπεσαν οι μάσκες για τον Μοσιάλο

Έπεσαν οι μάσκες για τον Μοσιάλο

0
Έπεσαν οι μάσκες για τον Μοσιάλο

Σε μια άνευ προηγουμένου ανάρτηση, που προσβάλλει κατάφωρα τα θεία, προχώρησε τις παραμονές των Χριστουγέννων ο Ηλίας Μόσιαλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου και της Ιεράς Συνόδου.

Με αποκλειστικό στόχο να χλευάσει τη γέννηση του Χριστού, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics ανάρτησε ένα σκίτσο που εμφανίζει τη Θεοτόκο να φορά προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, να κάθεται επάνω σε γαϊδουράκι και να ρωτά τον Ιωσήφ γιατί δεν φορά μάσκα.

Εκείνος της αποκρίνεται ότι δεν πιστεύει στον κορονοϊό και η απάντηση της Παναγίας, που δικαιολογημένα προκάλεσε ορυμαγδό αντιδράσεων, ήταν η εξής: «Οτι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως, ε; Αμάσητο το κατάπιες»!

8 φ2 ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τα αντανακλαστικά της Ιεράς Συνόδου ήταν άμεσα και με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα αργότερα χαρακτήρισε ύβρη την κίνηση του καθηγητή.

«Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των “θρησκειών” ή των “αλλόθρησκων”, αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών. Είναι επίσης σαφές ότι κανένας δεν μπορεί να επικαλείται το επιχείρημα της ιδιωτικότητας για τη ρατσιστική συμπεριφορά του, όταν κατέχει θέσεις κρατικής ευθύνης και εκφράζεται δημοσίως» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μόσιαλος την επόμενη ημέρα, σκοπός της κατάπτυστης ανάρτησής του δεν ήταν άλλος από την ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Μόσιαλος, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν ορίστηκε ως κεντρικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έμεινε για μια δεκαετία μακριά από τα τεκταινόμενα της χώρας.

Όταν το 2011 δημιουργήθηκε κυβέρνηση συνεργασίας με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο, το… αγαπημένο παιδί του Γιώργου Παπανδρέου, που ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο ενώ παράλληλα διετέλεσε και υπουργός Επικρατείας, επέλεξε συνειδητά να απέχει από όσα δραματικά ακολούθησαν στον τόπο μας. Φαίνεται ότι τότε η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν ήταν τόσο σημαντική για τον κ. Μόσιαλο…

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here