Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Εριέττα Κούρκουλου: «Θα πρέπει να είναι αποδεκτό ένας μπαμπάς να κάτσει σπίτι με το παιδί»

Εριέττα Κούρκουλου: «Θα πρέπει να είναι αποδεκτό ένας μπαμπάς να κάτσει σπίτι με το παιδί»

0
Εριέττα Κούρκουλου: «Θα πρέπει να είναι αποδεκτό ένας μπαμπάς να κάτσει σπίτι με το παιδί»

Η Εριέττα Κούρκουλου, ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα, δημιουργώντας μια σειρά από podcast  με τίτλο Kind talks. Σε αυτά τα podcast η Εριέττα Κούρκουλου συνομιλεί με ανθρώπους της διπλανής πόρτας που προσπαθούν καθημερινά να κάνουν τον κόσμο που ζούμε λίγο καλύτερο.

erietta kourkoulou1306

Στο τελευταίο της podcast η Εριέττα Κούρκουλου, φιλοξενεί τον ηθοποιό και κουμπάρο της, Θάνο Αλεξίου και αναφέρθηκαν στην καθημερινότητα και στις ανάγκες ενός παιδιού, αλλά και το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που ένας άνδρας είχε αποφασίσει να απέχει συνειδητά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μένοντας στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

erietta kourkoulou13061

«Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, νομίζω ότι επηρεάζεται θετικά το παιδί. Αυτό λέει τουλάχιστον και η εμπειρία μου. Εμείς έχουμε ένα ζευγάρι φιλικό που το μοιράζονται 50-50 το παιδί τους και δεν έχουν βοήθεια από επιλογή. Ήθελαν να ασχοληθούν οι ίδιοι και είναι απόλυτα απαραίτητο, όταν μπορείς να το κάνεις. Περνώντας λίγες μέρες με αυτό το ζευγάρι, είδα μετά τη διαφορά με την προσπάθεια που έκανε ο Βύρωνας να έρθει πιο κοντά στον Νίκο.

erietta kourkoulou13062

Το θέτω σε κοινωνικό πλαίσιο γιατί οι άνδρες δεν υποστηρίζεστε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αποδεκτό κάποια στιγμή, ένας μπαμπάς να κάτσει – συνειδητά και από επιλογή – σπίτι του και να αφήσει τη γυναίκα του να δουλέψει. Γιατί έτσι θέλει, έτσι αισθάνεται και για το ο,τιδήποτε» ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here