Η Δανάη Μπάρκα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αναφέρθηκε σε πρώην συνεργάτη της που διέδιδε ψέματα για τη συνεργασία τους. Στην εκπομπή «[email protected]» πρόβαλαν το βίντεο με τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα και με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε την δική της εμπειρία από γνωστό δημοσιογράφο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εμμονικοί, που ψάχνουν να βρουν το κακό σε όλα και θεωρούν ότι μόνο αν πουν κάτι αρνητικό έχουν λόγο ύπαρξης. Εννοείται ότι υπάρχει αυτό. Τι μου έχει τύχει στο παρελθόν… άνθρωπος πραγματικά εμμονικός, που έγραφε συνέχεια άσχημα λόγια για μένα και δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Φαινόταν ότι υπάρχει κάποιο κόλλημα στο κεφάλι του μαζί μου.

Τον συνάντησα έξω και δεν ήθελα φυσικά να του μιλήσω. Εγώ δεν το ‘χω αυτό με τα κολλητιλίκια, που από μπροστά χαμογελάμε και από πίσω θάβουμε. Εγώ όταν δεν μου αρέσει κάποιος, τον κόβω από την αρχή με όποιο τίμημα.

Με πλησιάζει και με χαιρετάει. Του λέω: μπα, αλήθεια τώρα; Και μου λέει: έλα τώρα, τη δουλειά μου κάνω, δεν καταλαβαίνεις; Ποια δουλειά σου κάνεις; Σου έχει πει κανένας ότι η δουλειά σου είναι να γράφεις άσχημα πράγματα για όλους, για να νομίζεις ότι κάτι κάνεις;».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr