Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Έξαλλη η Τζένη Μελιτά: «Με μπριζώνει, εκνευρίζομαι πολύ»

Έξαλλη η Τζένη Μελιτά: «Με μπριζώνει, εκνευρίζομαι πολύ»

0
Έξαλλη η Τζένη Μελιτά: «Με μπριζώνει, εκνευρίζομαι πολύ»

Η Τζένη Μελιτά πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη.

tzeni melita21063

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες και όπως είναι φυσικό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις πρόβες νυφικού αλλά και από τις υπόλοιπες προετοιμασίες. 

tzeni melita21065

Η Τζένη Μελιτά εκτός από τα μηνύματα αγάπης και ευχών δέχεται και αρκετά αρνητικά σχόλια. Η γνωστή παρουσιάστρια, ξέσπασε σήμερα μέσω της εκπομπής της καθώς ένα από τα αρνητικά σχόλια, την στεναχώρησε αρκετά και ας ξέρει ότι της τα λένε με καλή διάθεση, όπως είπε η ίδια.

tzeni melita2106

«Είμαι σε ένταση. Ένα τυχαίο μήνυμα θα πω που με έβγαλε από τα ρούχα μου: “Μη φας τόσα κουφέτα, δεν θα χωράς στο νυφικό”, με μπριζώνει φοβερά. Εκνευρίζομαι πάρα πολύ» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Τζένη Μελιτά και συνέχισε: «Θα μετρήσουν τις μπουκιές μου; Αν εγώ θέλω να φάω πριν τον γάμο μου τα κουφέτα; Με καλή διάθεση τα στέλνουν οι άνθρωποι, αλλά εγώ γιατί να κάτσω να αγχωθώ για το πόσα κουφέτα θα φάω; Πληγώθηκα πάντως».

tzeni melita21061

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here