Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε»

Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε»

0
Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έκανε μια ανάρτηση – ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απέναντι σε όλους αυτούς που κατά καιρούς έχουν βάλει στόχο τον ίδιο αλλά και την σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση.

mavrikiiios

«Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται… είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε;

mavrikioos

Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολλές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ.

mavrikiiou

Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται… Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν… Ερωτευτείτε!»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here