Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Φαίη Κοκκινοπούλου: Το Πάσχα στο Γαλαξίδι και το κάλεσμα σε όποιον θέλει να δώσει το «παρών»

Φαίη Κοκκινοπούλου: Το Πάσχα στο Γαλαξίδι και το κάλεσμα σε όποιον θέλει να δώσει το «παρών»

0
Φαίη Κοκκινοπούλου: Το Πάσχα στο Γαλαξίδι και το κάλεσμα σε όποιον θέλει να δώσει το «παρών»

Η Φαίη Κοκκινοπούλου όπως κάθε χρόνο πηγαίνει στο Γαλαξίδι για το Πάσχα. Εκεί με συγγενείς, φίλους αλλά και περαστικούς που περνούν για ένα κρασί γλεντάνε μέχρι το βράδυ.

kokkinopoulou69077

«Γαλαξίδι 2023. Όπως κάθε χρόνο. Φάτε τα αρνιά σας, τσουγκρίστε τα αυγά σας και ελάτε μετά τις 4 στο open πάρτυ, στην αυλή μας στο Γαλαξίδι, για να χωνέψουμε όλοι μαζί χορεύοντας!», έγραψε η καταξιωμένη ηθοποιός σε ποστ της στο facebook.

kokkinopoulou68943

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ο άνθρωπος των στόχων. Δεν θα προσηλωθώ σ’ ένα στόχο να παίξω ένα ρόλο. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν και είναι πολύ αποτελεσματικό, όμως σε εμποδίζει από το να δεις διάφορα πράγματα που μπορεί να περάσουν από δίπλα σου, ούσα προσηλωμένη σε κάτι,

kokkinopoulou68876να μην του δώσεις σημασία και να μην πάρεις από αυτό κάτι σημαντικό. Προτιμώ να αφήνω χαλαρά τα πράγματα και να με πηγαίνει η ζωή. Είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω επιλογές στη δουλειά μου και να είμαι αρκετά με το παιδί μου, το επιδίωξα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της μερικά χρόνια πριν.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here