Η Φαίη Σκορδά βρήκε ελεύθερο χρόνο και με αφορμή τον καλό καιρό κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρό της γιο, Δημήτρη.

Ντυμένη ασορτί σε μπλε αποχρώσεις έκαναν τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης με τον φωτογραφικό μας φακό να βρίσκεται εκεί και να τους απαθανατίζει.

skorda88845

«Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορεί να ζηλεύουν το σώμα ή το πρόσωπό μου, γιατί εγώ ούτε όμορφη με θεωρώ ούτε ως όμορφη φέρομαι. Δε μένω σε αυτό και δεν το εκπέμπω. Το να ποζάρω μπροστά στον φωτογραφικό φακό είναι κάτι που το έχω μάθει, μπορώ να λειτουργήσω. Στη ζωή μου, όμως, δεν κινούμαι σε έναν χώρο ως ωραία. Επίσης, δε θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι μικρόψυχες, ούτε ότι ζηλεύουν όσες είναι όμορφες. Αντίθετα, νιώθουν ζήλια όταν κάποιες γυναίκες δίνουν δικαίωμα με τη ματιά τους, με το βλέμμα τους.

skorda88565

Δε ζηλεύεις, λοιπόν, το όμορφο και το ωραίο -εγώ καταρχάς λατρεύω τις ωραίες, μέσα κι έξω, γυναίκες-, αλλά κάποια που πάει να σου κλέψει κάτι δικό σου. Εσωτερικό και υποσυνείδητο φόβο σού βγάζει κάποιος με τη συμπεριφορά του. Και η μητέρα μου είναι έτσι με τις γυναίκες, ίσως και περισσότερο από μένα. skorda88495Το έχω ζήσει αυτό. Δεν υπήρχε ποτέ ανταγωνισμός, αλλά συμπαράσταση, ποτέ ζήλια αλλά θαυμασμός. Λυπάται με τις λύπες των φίλων της, χαίρεται με τις χαρές τους και αυτό προκύπτει από την αυτοεκτίμηση και την ασφάλεια που νιώθει ως άνθρωπος», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

skorda88705

skorda88775

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr