Πέντε λεπτά χειροκροτούσε όρθιο το κοινό μετά το τέλος της προβολής του «The Idol» της Λίλι Ρόουζ Ντεπ, μόνο που, από ό,τι φαίνεται, δεν ήταν για την ποιότητα της σειράς, αλλά για τα γυμνά κάλλη της 23χρονης κόρης του Τζόνι Ντεπ.

lilly rose dep
Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Η «New York Post» το αποκάλεσε «το πιο ντροπιαστικό» standing ovation του φετινού φεστιβάλ, καθώς οφειλόταν στο γεγονός ότι στις περισσότερες σκηνές η «καυτή» Ντεπ είναι γυμνή. Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται την κριτική του «Hollywood Reporter», σύμφωνα με την οποία «σπάνια υπάρχει κάποια σκηνή χωρίς η κάμερα να δείξει ένα μέρος από τα στήθη της ή τον κ@λο της». Ο πατέρας της, αντίθετα, χειροκροτήθηκε για επτά ολόκληρα λεπτά για την ερμηνεία του στο «Jeanne du Barry».

martin scorseze
Μάρτιν Σκορσέζε

Ωστόσο, το μεγαλύτερης διάρκειας χειροκρότημα πήγε στην ταινία «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, καθώς έφτασε τα εννέα λεπτά. Ενα λεπτό λιγότερο κράτησε το standing ovation για το «May December» του σκηνοθέτη Τοντ Χέινς και το «Firebrand» με πρωταγωνίστρια την Αλίσια Βικάντερ. Τέλος, για έξι λεπτά χειροκρότησαν τον Χάρισον Φορντ και το «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr