Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική.

Έχει κινδυνέψει ποτέ η ζωή σου;
Υπήρξε μια τέτοια στιγμή. Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”. Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δεν μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι.

Ψυχοθεραπεία έχεις κάνει;
Είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr