Η Βάνα Μπάρμπα έχει τα γενέθλιά της. Πόσο γίνεται η ηθοποιός; Είναι από τις γυναίκες που μιλάει ανοιχτά για την ηλικία της και δεν της αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

8021 VANA MPARMPA 1342022

Σήμερα γίνεται 57 χρονών έχοντας «χτίσει» μια σημαντική καριέρα και έχοντας μια όμορφη κόρη. «Στα 56 μου χρόνια ακόμη περιμένω τις γιορτές με προσμονή. Η στενοχώρια ότι χάθηκαν άνθρωποι που αγαπούσες κι ήταν για σένα κομμάτι της ζωής σου, είναι συναίσθημα που δεν θα αλλάξει ποτέ. Έχω ένα τραπεζάκι με τις φωτογραφίες αγαπημένων ανθρώπων που έφυγαν και καμία φορά του μιλάω, λέω “καλημέρα” και όλο και πληθαίνουν. Η αδελφή μου δεν έχει φύγει, είναι κοντά μου, η καλημέρα μου αφορά στην ίδια, οι άνθρωποι που χάσαμε δεν φεύγουν ποτέ από τη ζωή μας.

201802231053020.8151 VANA MPARMPA FEDRA THEODORA MARASLI 2222018
Είναι άγριο να έχεις μία μητέρα, η οποία θα σε κοιτάξει στα μάτια και δεν θα σε αναγνωρίσει λόγω της άνοιας. Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε. Η μητέρα μου έπαθε άνοια μετά το θάνατο της αδελφής μου. Δεν βγήκα αλώβητη από την εποχή των πάρτι, έχασα κάποια χρόνια μέσα στη χαρά και νομίζοντας ότι δεν θα έρθουν ποτέ οι σκοτεινές μέρες. bana mparmpa den aksizame ta lefta pou pairname.w hrΕάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει στα ναρκωτικά, ίσως ξυπνούσα ένα πρωί και έβλεπα ότι όλο αυτό ήταν λαίλαπα. Σίγουρα η μητρότητα ήταν ένα καράβι για μένα, με έσωσε. 1806 VANA MPARMPA 16032019.jpg scaledΜου αρέσει που για τον κόσμο είμαι η Βάνα, κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως “οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα”. Μετά το Όσκαρ στην Ελλάδα δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα μας», είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr