Ο Γιάννης Ζουγανέλης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για την σύζυγό του αλλά και για τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

zouganelis 3

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια  λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της. Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά.

zouganelis3

Η Ελεωνόρα για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και κοιταζόταν στον καθρέφτη. Το πρώτο μιούζικαλ που έπαιξε η Ελεονώρα ήταν στο νηπιαγωγείο.»

zouganelis4

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν τον ενοχλεί η συζήτηση γύρω από την κόρη του με αφορμή τον χωρισμό της ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε πατέρα. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, είναι ευτυχισμένη. Θα ήθελα να γίνω πάππους, της έχω πει “αν κάνεις αγόρι οπωσδήποτε θα το πεις Γιάννη”».

zouganelis5

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σάκη Μπουλά αλλά και στον Βλάσση Μπονάτσo: «Ο Σάκης Μπουλάς μού είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο, ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ. Ο Βλάσσης Μπονάτσoς ήταν πολύ φίλος μου, ήταν αεράτος και δοτικός».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr