Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε από παιδί τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην καριέρα και στην απόσταση που χρειάστηκε κάποια στιγμή να πάρει.

gerontidakis3198

«Πήρα απόσταση από τα σήριαλ στα 18 μου, γιατί σε αυτή την ηλικία είχα να αναμετρηθώ με ανθρώπους που επέλεξαν αυτό το επάγγελμα, υπήρχε σύγκριση. Όταν ένα παιδί έχει μάθει να δουλεύει συνεχόμενα από τα 11 μέχρι τα 22, προφανώς του φαίνεται παράξενο όταν δεν παίρνει μία δουλειά.

gerontidakisjpgΈκανα λάθη, έπρεπε να αναμετρηθώ με καινούρια πράγματα, η τηλεόραση δεν μου έδινε πλέον τροφή, γιατί δεν ήξερα πια να την κάνω με νέους όρους. Έπρεπε να μεγαλώσω και όχι να είμαι το παιδάκι που κάποτε έπαιζε, απείχα μεν από την τηλεόραση, άλλα δεν απείχα από τη δουλειά για το βιοπορισμό μου.

gerontidakis giorgosΩς ηθοποιός είμαι απόφοιτος λυκείου, η κοινωνία μας δεν έχει φροντίσει, οι άνθρωποι της τέχνες να πληρώνονται ανάλογα, ώστε να μπορούν να παράξουν». Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε επίσης: Δείτε σε ποια σειρά έπαιζε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στα 16 του

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι στρατιώτης αυτής της δουλειάς, κάνει μαραθώνιο, και αυτό είναι μάθημα, η δουλειά μας είναι μαραθώνιος και όχι εκατοστάρι. Μακάρι όλοι οι ηθοποιοί, και οι νέοι, να είχαν θιασάρχες, όπως η Κάτια Δανδουλάκη».

gerontidakis3184

Όσο για το ρόλο του στη σειρά «Σασμός» ανέφερε: «Μπήκα στον Σασμό, γιατί η ζωή μας είναι συνεχόμενα ταξίδια, η δουλειά μας καλώς η κακώς δεν σταματάει. Φέτος οπουδήποτε και αν παίζω κάνω διπλά πράγματα. Είναι σαν να κάνω τέσσερις χαρακτήρες».

Πηγή: espressonews.gr