Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Γιώργος Κοψιδάς: «Μπορεί να θεωρηθεί τρελό πως ήμουν με μια μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος από άλλον»

Γιώργος Κοψιδάς: «Μπορεί να θεωρηθεί τρελό πως ήμουν με μια μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος από άλλον»

0
Γιώργος Κοψιδάς: «Μπορεί να θεωρηθεί τρελό πως ήμουν με μια μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος από άλλον»

Ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα μίλησε για το ρέικι, αλλά και για την πρώην σύντροφό του.

kopsidas

«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω την δόνησή μου.

kopsidas2

Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που δήλωσα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας

kopsidas3

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να είναι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου: «Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος.

kopsidas4

Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω. Περίμενα οι γονείς μου να είναι πιο συγκρατημένοι με την απόφασή μου να μεγαλώσω το παιδί, αλλά τελικά είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από ότι φανταζόμουν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here