Ο Γιώργος Βάλαρης, παραβρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραχώρησε μια συνέντευξη.

giorgos valaris2106

Ο Γιώργος Βάλαρης γεννήθηκε στη Βενεζουέλα από γονείς μετανάστες, ήρθε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αγγλική φιλολογία, ενώ παράλληλα πήγαινε και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Αρχικά εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό θέατρο και σύντομα τον κέρδισε το σενάριο και η σκηνοθεσία στο ελεύθερο θέατρο.

giorgos valaris21063

Ο γνωστός σκηνοθέτης, στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο Εθνικό Θέατρο αλλά και στον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο, που όπως ο ίδιος λέει ήταν ευεργέτης του: «Θεωρούμαι εμπορικός και κάνα δυο φορές έχω φάει πόρτα στο Εθνικό Θέατρο, παρότι με έχουν καλέσει, αλλά στο τέλος έχω φάει πόρτα.

giorgos valaris21062

Υπάρχει μια κατηγορίων εντέχνων στο θέατρο που θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ανώτερους. Δεν θέλω να λέω τίποτα αρνητικό για τους άλλους, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από τους λίγους ευεργέτες μου…».

giorgos valaris21061

«Το Εθνικό Θέατρο που είναι ένας κρατικός φορέας και πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να έρθουν από τις πιο λαϊκές μάζες έως τους πιο διανοούμενους. Δεν υπάρχει αυτό, το Εθνικό Θέατρο έχει γίνει για λίγους, με πολλές ενδιαφέρουσες παραστάσεις, αλλά και με πολλές ανοησίες που είναι για λίγους. Θεωρώ ότι το θέατρο είναι για πολλούς» ανέφερε στην συνέχεια ο Γιώργος Βάλαρης.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr