Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Γιόρτασαν την 25η επέτειο γάμου: «Είμαι περήφανη για το πώς ταξιδέψαμε μέχρι σήμερα στη ζωή»

Γιόρτασαν την 25η επέτειο γάμου: «Είμαι περήφανη για το πώς ταξιδέψαμε μέχρι σήμερα στη ζωή»

0
Γιόρτασαν την 25η επέτειο γάμου: «Είμαι περήφανη για το πώς ταξιδέψαμε μέχρι σήμερα στη ζωή»

Την 25η επέτειο γάμου της γιόρτασε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον σύζυγό της. Δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες του γάμου τους και έγραψε δυο τρυφερά λόγια.

Photo shared by Cindy Crawford on February 20 2023 tagging @kaiagerber @randegerber and @presleygerber

«Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, ο Rande και εγώ παντρευτήκαμε στο Ocean Club στις Μπαχάμες. Ήταν ένας τέλειος γάμος που τραβήχτηκε από το @arthurelgort. Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο περιτριγυρισμένοι από οικογένεια και φίλους γιορτάζοντας την αγάπη μας ο ένας για τον άλλον. Θα το έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο», έγραψε η Σίντι Κρόφορντ.

Photo shared by Cindy Crawford on May 29 2023 tagging @randegerber and @arthurelgort. May be an image of 7 people and wedding

Και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ το “εμείς” που τα καταφέραμε 25 χρόνια. Έχουμε ευλογηθεί με τόσους πολλούς τρόπους, ειδικά τα δύο παιδιά μας @presleygerber και @kaiagerber. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμα και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις.

Photo shared by Rande Gerber on November 22 2018 tagging @cindycrawford and @kaiagerber Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε ταξιδέψει μαζί στη ζωή – κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο για δύναμη και άνεση. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος και ροκ και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα. Χαρούμενη Επέτειο!».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here