Στο ρινγκ βρήκε η Μαντόνα το νέο toy boy της, με το οποίο αντικατέστησε το 23χρονο μοντέλο Αντριου Ντάρνελ.

Αφού πρώτα μας παρουσίασε το νέο της πρόσωπο στα βραβεία Grammy, τώρα μας παρουσιάζει τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είναι 35 χρόνια μικρότερός της.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» τα έφτιαξε πρόσφατα με τον 29χρονο μποξέρ Τζος Πόπερ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο του Πόπερ στη Νέα Υόρκη, όπου ο 29χρονος προπονεί ένα από τα παιδιά της. Μάλιστα επιβεβαίωσαν το ειδύλλιο και οι δύο με τον δικό τους τρόπο. Η Μαντόνα ανάρτησε σειρά από φωτογραφίες στα stories στο Instagram μέσα από το γυμναστήριο του Πόπερ. Σε μία από αυτές τον αγκαλιάζει από πίσω με το χέρι της, πιάνει το φουσκωμένο από τη γυμναστική μπράτσο του και ενώ τα χείλη της ακουμπούν στον ώμο του. Ο 29χρονος από την πλευρά του έσπευσε να αναρτήσει στον δικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει τη Μαντόνα.

madona 1

Η είδηση για τον νέο σύντροφο της 64χρονης έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του αδελφού της Αντονι Τσικόνε. Αμέσως μετά η Μαντόνα έδωσε επικοινωνιακή μάχη για να πείσει τους θαυμαστές της ότι δεν τον εγκατέλειψε όταν ήταν άστεγος λόγω του αλκοολισμού.

madona
Η Μαντόνα με τον Τζος Πόπερ

Αυτή ήταν η δεύτερη επικοινωνιακή τρικυμία που αντιμετώπισε η τραγουδίστρια, καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου δέχτηκε έντονη κριτική στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy ότι το πρόσωπό της ήταν αγνώριστο από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της από τον 23χρονο Ντάρνελ έπειτα από πέντε μήνες σχέσης.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr