Η Αλεξία Μουστάκα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη των αείμνηστων Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την απώλεια των γονιών της και μοιράστηκε αναμνήσεις.

«Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ημέρα που να μην έχω καλέσει στο μυαλό μου τον πατερά μου αυτά τα 16 χρόνια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ απλά γίνεται πιο γλυκός. Το καλοκαίρι που αρρώστησε όταν γύρναγα σπίτι μετα τις πρόβες έβαζα τα κλάματα στο κρεβάτι μου. Δεν μου μιλούσε για την αρρώστια του, με κράτησε πολύ απ’ έξω γιατί νόμιζε ότι μου κάνει καλό ενώ δεν μου έκανε. Μετα από τρεις μήνες από το θάνατο του πάτερα μου έφυγε και η μητέρα μου, δεν άντεξε την απουσία του. Η  μητέρα μου δεν καταλάβαινε πολλά λόγω της ασθένειας της.

Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα να βλέπω τον πάτερα μου στις ελληνικές ταινίες. Έχουν υπάρξει άπειρες στιγμές που λέω στον πάτερα μου να ήσουν εδώ. Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σαν να ζει. Είχα περισσότερη αδυναμία στη μητέρα μου, με τον πάτερα μου ήρθαμε κοντά τα τελευταία χρόνια. Όση περηφάνεια και να αισθανόμουν για τον πατέρα μου δεν έλεγα ότι ο πατέρας μου ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας. Όταν ασχολήθηκα με την υποκριτική του άρεσε του πατέρα μου, δεν μου έφερε καμία αντίρρηση.

Ο πατέρας μου πάντα έλεγε να είμαι αληθινή και στη σκηνή και στη ζωή μου. Από τη μαμά μου κρατάω την πολλή αγάπη, είχαμε πολλή όμορφη σχέση. Δεν είμαι σίγουρη αν αναγνωρίστηκε η αξία του πάτερα μου στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου ήταν τεράστιο ταλέντο και θα μπορούσε να κάνει και καριέρα στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr