«Δεν είμαι celebrity, είμαι πολλά περισσότερα» λέει, μεταξύ άλλων, σε χθεσινή ανάρτησή της στο Instagram η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Νόνη Δούνια, που δεν εξελέγη. Απαρνιέται, δηλαδή, τον όρο και τον χαρακτηρισμό σελέμπριτι που της απέδωσαν τα ρεπορτάζ των εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος celebrity, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.

noni dounia2

Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του. Το να βάζουμε “ταμπέλες” στους ανθρώπους. με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023 είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο.

noni dounia1

Προσωπικά πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα ΜΜΕ και τις επιχειρήσεις, προτού εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και έπειτα στη Βουλή. Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα». Τάδε έφη Νόνη Δούνια.

noni dounia

Όμως εάν ρίξει κανείς μια ματιά στα social media της, διαπιστώνει ότι είναι γεμάτα προσωπικές φωτογραφίες της από διάφορες εκφάνσεις της ζωής της, ενόσω φυσικά ήταν βουλευτής, και δεν υπάρχει παρά ελάχιστη κοινοβουλευτική και πολιτική δραστηριότητα. Στη Βουλή όμως δεν μπαίνει κανείς για να κάνει το φωτομοντέλο, αλλά τον βουλευτή. Κι αυτό φαίνεται ότι το κατάλαβαν οι ψηφοφόροι της. Αρα η γκρίνια για το celebrity… είναι περιττή!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr