Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ.

Την αγάπη τους σφράγισε ο ερχομός της κόρης τους, Αλεξάνδρας, πριν από πέντε χρόνια.

1831 ALEXANDRA MAROSOYLI ELEONORA MELETI 18122021

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ελεονώρα Μελέτη είχε εκφράσει πως θα ήθελε να βαπτίσει την κόρη της στην θάλασσα καθώς όπως είχε πει η ίδια, και εκείνη και ο σύζυγός της, είναι άνθρωποι της θάλασσας: «Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας.

meleti marosoulis7303Της αρέσει και εκείνης το νερό. Ακόμα δεν έχουν κανονίσει κάτι. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Δεν μπορώ, όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το παραδοσιακό νόημα της βάφτισης».

meleti marosoulis7275

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το χαρμόσυνο μυστήριο της μικρής της και όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της το μυστήριο θα τελεστεί στην θάλασσα και μόνο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Με αφορμή την κλειστή βάπτιση της μικρής Αλεξάνδρας, οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη, της ετοίμασαν μια πλάκα και ένα κουίζ που είχε φυσικά χιουμοριστικό χαρακτήρα.

meleti marosoulis7331

«Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Με κατηγορούν, εκτός από δύο, ότι δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάφτιση της κόρης μου. Αυτός εδώ ο κύριος με το πορτοκαλί » ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη και χαμογελώντας έδειξε τον συνεργάτη της Κώστα Τσουρό. Ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα άμα δεν μας δουν στη βάφτιση και θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια».

eleonora meleti21064

Η Ελεονώρα Μελέτη, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να είναι κλειστός ο κύκλος: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι σε ένα τέτοιο θρησκευτικό event θα πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Εδώ στην εκπομπή είμαστε 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους από άλλα κανάλια; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαφτίσω την κόρη μου και να έχω 1000 καλεσμένους, δεν γίνεται ρε παιδιά».

f2 kyklaki 8880 eleonora meleti thodoris marosoylis 21112017

Παράλληλα εμφανίστηκε στην οθόνη το χιουμοριστικό κουίζ που ετοίμασαν οι συνεργάτες της και έγραφε: «Ποια τσιγκούνα παρουσιάστρια δεν κάλεσε τους συνεργάτες της στα βαφτίσια της κόρης της». Η γνωστή παρουσιάστρια μην μπορώντας να κρατήσει το γέλιο της είπε: «Καλά, δεν ντρέπεστε;» και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δικαιολογούμαι όταν η πρόσκληση λέει “σε αυστηρά οικογενειακό και στενό κύκλο”. Ούτε όλους τους συγγενείς δεν έχω καλέσει. Γιαγιάδες και παππούδες, μέχρι εκεί».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr