Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ «Η φωτογραφία είναι με τη μητέρα μου. Αχ αυτά τα χέρια!»

«Η φωτογραφία είναι με τη μητέρα μου. Αχ αυτά τα χέρια!»

0
«Η φωτογραφία είναι με τη μητέρα μου. Αχ αυτά τα χέρια!»

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε με τη μητέρα του μερικά χρόνια πριν σήμερα είναι καταξιωμένη τραγουδίστρια της χώρας μας.

protopsalti9484

Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας η τραγουδίστρια έγραψε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά δημοσιεύοντας φωτογραφία από την παιδική της ηλικία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«-Σας άφησα μήνυμα-

“Εμπρός, εμπρός με ακούτε;

Εμπρός από μακριά τηλεφωνώ .

Δεν ακούγομαι; Τι, ξεφορτίστηκε η απόσταση; Από κινητό διάστημα μιλάτε;

Να ξαναπατήσω το μηδέν; Κι άλλο; Με ακούτε τώρα; Ναι μου δίνετε σας παρακαλώ τη μαμά μου; Τι αριθμό πήρα; Τον ουρανό αυτόν μου έχουν δώσει .

Δεν είναι εκεί; Μπορώ να της ουρλιάξω ένα μήνυμα; Είναι μεγάλη ανάγκη πείτε της. Είδα στον ύπνο μου ότι πέθανε κι εγώ μικρό παιδί κατουρημένο γοερά, μούσκεμα ο φόβος ως απάνω κι ακόμα να στεγνώσει. Να ‘ρθει να τον αλλάξει.

protopsalti9512

Αν δεν μπορέσει της λέτε ακόμα ότι ωρίμασε εκείνη η παλιά φοβέρα της πως θα με φάει ο γέρος αν δεν τελειώσω το φαγητό μου . Ωρίμασε , όχι σε ταβερνάκι ονείρου αλλά σε κάποιο λαϊκό μαγέρικο που άνοιξε ο καθρέφτης”. Της συγκλονιστικής ποιήτριας Κικής Δημουλά

(Η φωτογραφία είναι στην Αλεξάνδρεια με τη μητέρα μου) Αχ αυτά τα χέρια ……

protopsalti9568

#mothersday Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται σήμερα ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here