Η Λένα Αλκαίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε δεν έκρυψε τη συγκίνησή της βλέποντας ένα βίντεο αφιέρωμα που της ετοίμασαν. «Τι βίντεο ήταν αυτό; Πού τα βρήκατε όλα αυτά; Με συγκινήσατε πάρα πολύ! Δηλαδή, πραγματικά με έχετε συγκινήσει. Ευχαριστώ», είπε φανερά συγκινημένη η τραγουδίστρια.

alkaios3170

Ενώ αναφέρθηκε και στη σημερινή οικογένεια. «Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Η κόρη μου είναι στην Έκτη Δημοτικού και το βιβλίο της Γλώσσας λέει: οικογένεια είναι μαμά-μπαμπάς-παιδί-παππούς-γιαγιά. Γιατί πρέπει το 2023 η οικογένεια να είναι μόνο αυτή; Υπάρχουν κι άλλες μορφές οικογένειας. Δε μπορεί λοιπόν ένα βιβλίο να επιβάλλει στο παιδί ότι αυτή είναι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο αυτή η οικογένεια, υπάρχουν πολλές μορφές.

alkaios3322Παιδιά που δεν έχουν μπαμπά ή μαμά και τα προσέχουν η γιαγιά ή ο παππούς. Της κόρης μου ευτυχώς της έχω εξηγήσει από μικρή και αναγνωρίζει την οικογένειά της. Τώρα αυτό δεν είναι λιγάκι άβολο; Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν παιδιά χωρίς σύντροφο για διάφορους λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα;

alkaios3170

Πες ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί και ο ένας γονιός παθαίνει κάτι. Το παιδί αυτό τι θα γίνει; Μπορεί να μείνει έκθετο και να πάει στο ορφανοτροφείο. Είναι πολλά τα θέματα και ζητάμε από το Κράτος να το δει αλλιώς το θέμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr