Η Νικολέττα Καρρά, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι πέρασε μια δύσκολη τριετία.

nikoleta kara1

«Πέρασα μια φάση δύσκολη. Ήταν ο κορονοϊός, το διαζύγιο, το επαγγελματικό, ήταν όλα μαζί. Ήταν ζόρικη τριετία. Σε ειδικό πήγαινα από πιο πριν. Υπήρχαν στιγμές που κοίταζα το ταβάνι κι έλεγα “τώρα τι θα γίνει πώς θα τελειώσει”. Η ζωή μου είναι πάνω κάτω μέχρι τώρα, εύχομαι στο εξής να είναι πιο ήρεμα και ομαλά τα πράγματα. Έχω περάσει και πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα.

nikoleta kara2

Λένε ότι αν μας συμβαίνει κάτι συνεχόμενο, μάλλον κάτι κάνουμε εμείς συνεχόμενα, οπότε το προκαλούμε. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γενικά. Με καθορίζει το συναίσθημα, είμαι ή του πολύ ή του καθόλου. Όταν είσαι έτσι ακραίος, υποθέτω ότι φέρνει και ακραίες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα έχουν συμβεί και πράγματα που δεν φταίω εγώ, δεν τα ελέγχουμε όλα.

nikoleta kara3

Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ηλικία, μεγαλώνουμε πια και κουβαλάμε βάρος στην πλάτη μας. Όσο μεγαλώνεις αυτά που μπορείς να υπομείνεις είναι λιγότερα. Έχει συμβεί σε εμένα και το έχω διαπιστώσει σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα.»

nikoleta kara4

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr