Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Η οικογένεια Τότσικα στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Η οικογένεια Τότσικα στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

0
Η οικογένεια Τότσικα στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα πήγαν μαζί με τα παιδιά τους στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια που έγινε στην κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

maravegias50494

Το ζευγάρι είναι φίλοι με τον τραγουδιστή και τη Τόνια Σωτηροπούλου και πήγε να διασκεδάσει με τα τραγούδια του. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της άφιξής τους. Η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν αποφασίσει να δείχνουν τα πρόσωπα των παιδιών τους και όλοι μαζί μας πόζαραν χαμογελαστοί.

maravegias50658

«Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που πραγματικά το ήθελα. Οταν ήμουν γεμάτη και χορτάτη από όλα και είχα κατασταλάξει. Η μητρότητα ήταν το κομβικό σημείο που άλλαξε την καθημερινότητα και τις προτεραιότητές μου. Αισθανόμουν ότι είχα δουλέψει χρόνια, ότι είχα κάνει πολλές θυσίες σε βάρος της προσωπικής μου ζωής και δικαιούμουν να το αλλάξω όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης: O Αποστόλης Τότσικας «λύγισε» on air

revi totsikas50740 Ήθελα να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου, ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής τους, κι έτσι κάναμε μια κουβέντα με τον Αποστόλη προκειμένου εγώ να χαλαρώσω λίγο και η ευθύνη για τα επαγγελματικά στο σπίτι μας να πέσει κυρίως σε εκείνον. Οι γυναίκες δεν πρέπει να απορρίπτουν το θέμα της μητρότητας λόγω ηλικίας.

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Ρέβη – «Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη»
maravegias50576 Ισα-ίσα. Εγώ και τώρα θα ήθελα ένα ακόμη παιδί. Τώρα που δεν έχω τον φόβο της πρώτης φοράς. Θα ήμουν πιο χαλαρή και πιο σωστή ως μάνα», έχει πει σε συνέντευξή της. Με τον ηθοποιό γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν μόλις 24 ετών.

totsikas revi «Γνωριστήκαμε σε μια φωτογράφηση και ήταν τέτοια η χημεία μας που δώσαμε την εντύπωση στους άλλους ότι γνωριζόμασταν χρόνια. Ο Αποστόλης ήταν πάντα ένας ώριμος άνδρας», έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here