Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Η Τζέιν Φόντα έκανε πιπεράτη αποκάλυψη για περιστατικό που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον

Η Τζέιν Φόντα έκανε πιπεράτη αποκάλυψη για περιστατικό που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον

0
Η Τζέιν Φόντα έκανε πιπεράτη αποκάλυψη για περιστατικό που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον

Τον σκηνοθέτη που στα νιάτα της προσπάθησε να τη ρίξει στο κρεβάτι με μια ηλίθια δικαιολογία «έδωσε στεγνά» η Τζέιν Φόντα, ενώ συνέχισε να μιλάει «έξω από τα δόντια», αποκαλύπτοντας πως είδε γυμνό τον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον.

tzein fonta

Οταν ο παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Watch What Happens Live» Αντι Κόεν ζήτησε από την 85χρονη ηθοποιό να κατονομάσει έναν άνδρα του Χόλιγουντ που προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της αλλά τον απέρριψε, η Φόντα δεν «μάσησε» τα λόγια της.

«Ο Γάλλος σκηνοθέτης Ρενέ Κλεμάν» απάντησε και αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης «ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου γιατί είπε ότι ο χαρακτήρας (που θα έπαιζα) έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ήθελε να δει πώς είναι οι οργασμοί μου». «Το είπε στα γαλλικά και προσποιήθηκα ότι δεν κατάλαβα» πρόσθεσε.

maikl tzakson

Το περιοδικό «Variety» ανέφερε ότι συνεργάστηκαν στην ταινία του 1964 «Joy House», όταν η Φόντα ήταν 27 ετών. Τέλος, η 85χρονη δήλωσε ότι είδε το «κοκαλιάρικο» γυμνό κορμί του φίλου της Μάικλ Τζάκσον γιατί έκαναν γυμνοί βραδινό μπάνιο στη λίμνη στο εξοχικό της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here