Μεγάλη επιστροφή με ιστορικές αλλαγές ετοιμάζει η Victoria’s Secret ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από τις πασαρέλες. Οι «άγγελοί» της δεν θα είναι μόνο μοντέλα με άψογες αναλογίες, καθώς ο οίκος γυναικείων εσωρούχων κάνει στροφή στη διαφορετικότητα, συμπεριλαμβάνοντας τρανσέξουαλ και χυμώδεις καλλονές.

Το Victoria’s Secret Fashion Show, που έως το 2019 αποτελούσε σημείο αναφοράς παγκοσμίως στον χώρο της μόδας και «τρέλαινε» τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης, έρχεται ύστερα από μια μακρά περίοδο κατά την οποία ο οίκος δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για την έλλειψη διαφορετικότητας στα μοντέλα του. Απαντώντας στις κριτικές, η εταιρία γνωστοποίησε ότι δημιουργίες της στην επίδειξη που θα γίνει «αργότερα αυτό το έτος» θα φορέσουν μεταξύ άλλων plus size μοντέλα, όπως η Κάντις Χάφιν, αλλά και τρανσέξουαλ, όπως η Εμίρα Ντ’Σπέιν, και η Βαλεντίνα Σαμπάιο.

victoria

Περίοπτη θέση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret θα έχει το μοντέλο Σοφία Χιράου, που έχει γεννηθεί με σύνδρομο Down, ενώ τα εσώρουχα του οίκου θα αναδείξουν με τις πλούσιες καμπύλες τους η Παλόμα Ελσεσερ, η Τζιλ Κοτλέβ, η οποία είναι γνωστή και για τα πολύ πλούσια φρύδια της, καθώς και η Ντέβιν Γκαρσία. Δίπλα τους θα περπατούν με το γραμμωμένο κορμί τους η Ιμάν Χαμάμ, η Αντούτ Ακέτς, η Μαγιόβα Νίκολας αλλά και η πολύπειρη Μπέλα Χαντίντ.

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προσοχή στις διαφημιστικές δαπάνες για να επενδύσουμε στην επιχείρηση, αλλά επίσης θα στηρίξουμε τη νέα έκδοση της επίδειξής μας, η οποία θα έρθει αργότερα αυτό το έτος» δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος της Victoria’s Secret Τίμοθι Τζόνσον, σύμφωνα με το περιοδικό «Variety».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr