Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην πλατφόρμα Streamee και μίλησε για όλα ανάμεσα στα οποία και η σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο.

karavatou katsoulis50330

«Αν δεν είσαι καλά μέσα σου, δεν μπορείς να αισθανθείς ότι είσαι όμορφη. Έχω περάσει πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είμαι καλά. Οι αλλαγές που έγιναν μέσα μου έγιναν όχι με εύκολο τρόπο, πολλές φορές απέφευγα να μιλήσω ή να πράξω, γιατί θεωρούσα ότι έτσι θα είναι καλύτερα.

karavatou102845Ότι αν κουκουλώσεις κάποια πράγματα δεν πειράζει και πως πρέπει να είμαι πάντα καθώς πρέπει και όπως με έχουν μάθει οι γονείς μου. Και κάποια στιγμή η θεωρία τελείωσε και πήγαμε στην πράξη,  με πολλή δουλειά, πολύ πόνο, πολλή εργασία με ειδικό κατάφερα σιγά-σιγά να βγω από μία πολύ δύσκολη και σκοτεινή φάση. Αυτό με ωφέλησε ιδιαίτερα και στη δουλειά μου».

8970 KATSOYLIS KARAVATOY 02122019 1

Και πρόσθεσε: «Στη «Φωλιά των Κού-Κου» ήταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή μου, ήμασταν μαζί και με τον Κρατερό. Όταν άρχισαν όμως όλα σιγά-σιγά να διαλύονται, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά κι εγώ την αδίκησα εκείνη την εκπομπή μου, γιατί δεν ήμουν κι εγώ καλά. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα απεγνωσμένη.

6133 KATERINA KARAVATOY ME TI MITERA TIS 08112013 Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr