Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μέσα σε όλα για τις αποτυχίες που έχει ζήσει στην καριέρα της αλλά και για τον τρόπο που έμαθε να τις αντιμετωπίζει.

daand

«Έμαθα να την περιμένω την αποτυχία και να μη με σοκάρει. Απλώς με κουράζει, αυτό είναι. Στο θέατρο έχω κάνει έργα που ήταν εξαιρετικές καλλιτεχνικές επιτυχίες και παταγωδώς αποτυχίες εμπορικά, όπως ήταν το Παιχνίδι των Θεών με τον Στάθη Λιβαθηνό και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο. Έπρεπε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν όπως τώρα που αλλάζουν εύκολα οι παραστάσεις. Παίζαμε με 5, 8, 10, 12 θεατές και ήταν εξαιρετικά καλή στιγμή μου καλλιτεχνικά. Έλεγα κάποια στιγμή: δεν γίνεται να είναι 3 να μην παίξουμε;

dandoulaaki

Η άλλη μεγάλη αποτυχία ήταν ένα έργο της Ρεζά και θυμάμαι ήμασταν πολύ καλοί ηθοποιοί. Ήμασταν με τον Γιάννη Φέρτη, την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Γιάννη Βούρο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, κι όμως κάναμε αποτυχία. Μια χαρά παίζεις με 5 άτομα, είναι σαν να τους το λες στο αυτί. Θυμάμαι κι άλλες χοντρές αποτυχίες στο παρελθόν. Αυτές ξεκίνησαν μετά το 2000. Πριν ήταν πολύ πιο σταθερά τα πράγματα.

katia dandoulaki

Τα τελευταία 10 χρόνια βλέπω ότι η ζωή είναι τελείως διαφορετική. Δεν ήταν σαν να έγινε κάτι και άλλαξε ξαφνικά η ζωή μας; Μέσα σε μια μέρα ένιωσα την αλλαγή από το Α στο Ω, από το άσπρο στο μαύρο.»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr