Ο Γιώργος Δασκαλάκης, εδώ και ένα χρόνο έχει διαγνωσθεί με μια επιθετική μορφή καρκίνου και δίνει την μάχη του να το ξεπεράσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για όσα συμβαίνουν στην ζωή του λόγω της «επάρατης» νόσου αλλά και για τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα των εξετάσεών του.

giorgos daskalakis people 57 2

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε το pet scan, που ήταν το επόμενο βήμα μετά από 30 χημειοθεραπείες, το ανησυχητικό με αυτή τη νόσο είναι να μην έχει κάνει μετάσταση κάπου στο σώμα σου. Δεν έκανε. Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου.

331661510 1422920095145916 1374960220167108648 n

Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου «ετοιμάστε με», γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό.

VASO 3

Δεν έχει αλλάξει το «μαμά, φέρε μου νερό», «Μαρία, βάλε μου φαγητό», «πηγαίνετέ με στο μπάνιο», «πλύντε με». Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά.

αριστερα τον τερμα δεξια 9011 FERIS NTANTA PANTAZIS DASKALAKIS 12112014

Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει αλλά πήρε από μένα δύναμη

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr