Κυκλοφοριακό Χάος στην Αθήνα με Καθυστερήσεις και Ρυθμίσεις λόγω Εορταστικών Εκδηλώσεων

Κυκλοφοριακό Χάος στην Αθήνα με Καθυστερήσεις και Ρυθμίσεις λόγω Εορταστικών Εκδηλώσεων

Ο Οκτώβρης έχει ήδη ξεκινήσει και η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας έχει αυξηθεί, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται σε αρκετές οδούς, όπως στον Κηφισό και την Αττική Οδό. Προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο, καθώς και στην Αθηνών – Λαμίας από Λένορμαν έως την Αχαρνών, επίσης στην έξοδο.

Καθυστερήσεις εντοπίζονται και στην Πέτρου Ράλλη, κοντά στα Θηβών, στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Παρομοίως, υπάρχει συμφόρηση στη Λεωφόρο Μεσογείων και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, καθώς και της λεωφόρου Κηφισίας.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις μπορεί να φτάσουν μέχρι και πάνω από μισή ώρα. Στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, από τον κόμβο της Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 20 έως 25 λεπτά. Στην έξοδο για Λαμία, οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες, περίπου 10 λεπτά, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα αφορούν 5 έως 10 λεπτά.

Στο κέντρο της Αθήνας, έχουν επιβληθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της λιτανείας του πολιούχου της πόλης, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Η Τροχαία έχει απαγορεύσει τη στάθμευση και έχει σταδιακά διακόψει την κυκλοφορία από το πρωί της 3ης Οκτωβρίου, επηρεάζοντας αρκετούς δρόμους, όπως Σκουφά, Λυκαβηττού, Δημοκρίτου, Σόλωνος, Σέκερη, και Κανάρη. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: tovima.gr