Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

0
Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απάντησή του στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σύντροφό του, για την κόρη του, για την απώλεια του πατέρα του αλλά και για τις συνεργασίες του στο θέατρο.

kazakos vasiliki24411

«Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ εδώ στην Ελλάδα. Μου είχαν προτείνει να πάω στην Αμερική, στη Disney, και αρνήθηκα γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα. Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου.

kazakos3

Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις.

kazakos2

Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here