Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε»

0
Λευτέρης Ελευθερίου: «Με τη σύζυγό μου υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σύζυγό του, στις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει κατά καιρούς για να επιβιώσει αλλά και στη νέα θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει στο Άλσος.

lefteris eleutheriou

«Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνεια που συνεργάζομαι με τους καλύτερους ηθοποιούς στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα είναι αυστηρή, δεν θέλει να παραποιούνται τα κείμενά της, αλλά εγώ προσθέτω τα δικά μου και δημιουργώ πολλά προβλήματα. Στο θέατρο “Άλσος” θα δείτε μια καινούργια παράσταση με πολύ αυτοσαρκασμό» ανέφερε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην αρχή της συνέντευξης για την νέα παράσταση που συμμετέχει.

lefteris eleutheriou1

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει: «Για να τα βγάλω πέρα έχω δουλέψει σε οικοδομή, ως γκαρσόνι, μοίραζα φυλλάδια, έχω κάνει ντελίβερι. Έχω δουλέψει και ως βοηθός οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Έχω περάσει από δοκιμαστικά για εκπομπές, αλλά έχω απορριφθεί».

lefteris eleutheriou3

Στο τέλος της συνέντευξης ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στην σύζυγό του: «Είμαστε 23 χρόνια μαζί. Η γυναίκα μου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που την έχω στη ζωή μου. Έχουμε περάσει κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και το προσπαθήσαμε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here