Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Μαρία Σολωμού: «H Ζέτα Μακρυπούλια είχε χίλια δίκια, δεν είμαστε τρελές»

Μαρία Σολωμού: «H Ζέτα Μακρυπούλια είχε χίλια δίκια, δεν είμαστε τρελές»

0
Μαρία Σολωμού: «H Ζέτα Μακρυπούλια είχε χίλια δίκια, δεν είμαστε τρελές»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για γνωστή αεροπορική εταιρεία, η Μαρία Σολωμού ανέφερε το δικό της συμβάν από την ίδια αεροπορική εταιρεία.

maria solomou332

Η Μαρία Σολωμού, ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο τάσσετε υπέρ της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς έχει και η ίδια άσχημη εμπειρία από την γνωστή αεροπορική εταιρεία. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να μην έχασε την πτήση της όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν την άφησαν όμως να ταξιδέψει με τον σκύλο της.

maria solomou330

Η Μαρία Σολωμού, έκλεισε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους (σ.σ. το δικό της και του σκυλιού) για το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη, η ίδια δεν γνώριζε πως για να μπει το κατοικίδιο στο αεροπλάνο χρειάζεται το βιβλιάριο υγείας του, με αποτέλεσμα να μην την αφήσουν να πετάξει με το σκυλί. Η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε πως δεν αναγραφόταν πουθενά και σε καμία υποσημείωση ότι χρειαζόταν το βιβλιάριο υγείας του σκύλου.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Μαρία Σολωμού μαζί με τον σύντροφό της, Mente Fuerte και μίλησε μαζί της για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες προς την γνωστή αεροπορική εταιρεία.

mariasolomou official 209618574 1098491213893293 4674096216196963942 n

«Δεν το ήξερα ότι πρέπει να έχω το διαβατήριο του σκύλου μαζί, δεν είχε βγει κάποια ειδοποίηση όπως είχε βγει για τον άνθρωπο ενώ έκλεισα online εισιτήριο για τον σκύλο. Εμένα το πρόβλημά μου ήταν περισσότερο με τη συμπεριφορά. Τι να κάνω; Να μαντέψω ότι χρειάζεται βιβλιάριο για τον σκύλο ενώ δε μου έχουν ξαναζητήσει ποτέ; Μου έστειλαν πάρα πολλοί άνθρωποι ιστορίες δικές τους με παράπονα αλλά δε τις βγάζω για να μη δώσω συνέχεια. Να ενημερωθούν κάποιοι στις εκπομπές που σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα ότι σαφέστατα δεν είμαστε καμία από τις δυο τρελές, η Ζέτα είχε χίλια δίκια. Οι άνθρωποι δε βγάζουν ανακοινώσεις, περιμέναμε μια ώρα χωρίς καμία ενημέρωση για τον λόγο της καθυστέρησης και όταν έγινε το boarding έτυχε να είμαι δίπλα γιατί πήγα να πάρω έναν καφέ, έφυγα σφεντόνα» είπε στην αρχή η Μαρία Σολωμού.

«Όποιος ταξιδεύει με αεροπλάνα συχνά, επειδή εμένα η δουλειά μου αυτή είναι και το ξέρω, το ξέρει γι’ αυτή την εταιρεία» ανέφερε ο Mente Fuerte.

Mente Fuerte
Mente Fuerte

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει δουλέψει η ίδια ως αεροσυνοδός η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Την εποχή που εγώ ήμουν αεροσυνοδός, ήταν αλλιώς. Εγώ ήμουν αεροσυνοδός αέρος και αυτό που ξέραμε είναι ότι το σκυλάκι μπορεί να το έχεις στο κλουβάκι του κάτω από τα πόδια στην απογείωση και την προσγείωση και μετά μπορείς να το έχεις και αγκαλιά και εδώ μαθαίνω ιστορίες ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αφήνουν τα ζώα να βγουν να πάρουν μια ανάσα. Τι λες καλέ που θα μου επιστρέψουν τα χρήματα; Ούτε καν. Γιατί να μου τα επιστρέψουν;».

solomou mente

Ο Mente Fuerte, στο τέλος αναφέρθηκε στο στόρι που είχε ανεβάσει από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Το story αυτό είναι ένα story που κάνω κάθε χρόνο γιατί βλέπω ότι όλοι είναι στη Μύκονο. Δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο, δεν το σηκώνει η τσέπη μου. Νομίζω ότι όσοι πάνε στη Μύκονο πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά».

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here