Η Μαρίνα Τσιντικίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο, μέσα σε όλα μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους που επέλεξε να απέχει.

marina tsintikidou

«Εμένα αυτό το star πάντα μου κλώτσαγε, ποτέ δεν το ένιωθα και δεν το κατάλαβα. Θεωρούσα ότι είμαστε πολύ τυχερές που κάνουμε μια δουλειά που περνάμε πολύ ωραία, κερδίζεις εμπειρίες και βγάζεις εύκολα χρήματα. Ήταν όμως κάτι προσωρινό και πάντα το ήξερα αυτό.

marina tsintikidou1

Δεν ήταν για πάντα τα λεφτά αλλά για όσο διήρκησε η καριέρα της καθεμιάς. Όποια είχε μυαλό, δεν αγχώθηκε στη συνέχεια σε αυτό το θέμα.

marina tsintikidou2

Έχω μία συστολή, αυτό από μόνο του είναι αντιτηλεοπτικό. Είχα την εντύπωση ότι δεν είχα βρει τον τρόπο να το διαχειρίζομαι και έψαχνα το λάθος αλλού. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι: μήπως αυτό είναι ενάντια στη φύση σου, κούκλα μου; Μήπως να δεις κάτι άλλο;

marina tsintikidou5

Σήμερα δεν θα ανεχόμουν τίποτα απ’ όσα έχω ανεχθεί στο παρελθόν. Κακές ενέργειες, τοξικές συμπεριφορές, δεν θα κάτσω να το συζητήσω, ούτε καν να δείξω δυσφορία. Απλά θέλω να απομακρυνθώ. Όταν μπαίνεις στον χώρο στα 20-25, λες: έτσι είναι η ζωή, θα το ανεχτώ, δεν πειράζει. Όμως πειράζει

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr