Ο ταλαντούχος τραγουδιστής κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Happy Day» εξομολογήθηκε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί.

Photo by Petros Iakovidis on December 23 2021

«Μου έχει τύχει πιο παλιά να με φέρει θαυμάστρια σε δύσκολη θέση. Ήμουν τότε σε ένα μαγαζί στην Ξάνθη και απλά μια κοπέλα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή, μάλλον ήθελε να με αγκαλιάσει ή να μου πει κάτι, όπως με τράβηξε, μάλλον δεν είχα πολύ καλό πουκάμισο και ξηλώθηκε όλο! Έμεινα με την μισή πλευρά και μισός γυμνός», δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

202009130939460.6135 PETROS IAKOVIDIS NATASA THEODORISOY 12092020

Και πρόσθεσε: «Με έπιασαν γέλια και όσο έπαιζαν οι μουσική την εισαγωγή, μπήκα μέσα, έβαλα ένα άλλο πουκάμισο, βγήκα και δεν ξαναπήρα ποτέ την ίδια μάρκα πουκάμισο. Έχω πάρα πολλές παραξενιές!

Photo by Petros Iakovidis on December 15 2022 Έχω θέμα με το φαγητό, έχω θέμα με τον ύπνο. Έχω μάθει να κοιμάμαι στις 6 και τις 7 το πρωί οπότε μου είναι δύσκολο να κοιμηθώ πολύ νωρίς και όταν είναι προγραμματισμένο κάτι πρωινό… πω, πω με σκοτώνει! Για το φαγητό, για παράδειγμα, αν παραγγείλουμε να φάμε και το φαγητό μου είναι ανοιχτό και όχι σκεπασμένο, δεν μπορώ να φάω! Νομίζω ότι κάτι θα έχει κάτσει επάνω».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr