Συναρπαστικές Προσφορές και Πολιτική Ιστορία στο Βήμα της Κυριακής

Συναρπαστικές Προσφορές και Πολιτική Ιστορία στο Βήμα της Κυριακής

Στις 6 Οκτωβρίου, η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» θα είναι διαθέσιμη με εντυπωσιακές προσφορές, περιλαμβάνοντας το «Βήμα στην Ιστορία: Νέα Δημοκρατία», το περιοδικό Ελληνική Κουζίνα και το ΒΗΜΑgazino.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, η συγκεκριμένη έκδοση της σειράς «ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» έχει τίτλο «1974-2024. Νέα Δημοκρατία – Η Κεντροδεξιά της Μεταπολίτευσης». Οι καθηγητές Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης και Σωτήρης Ριζάς έχουν αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια της έκδοσης. Το υλικό περιλαμβάνει πολύτιρα αρχεία από τις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, τα οποία καταγράφουν μια εποχή γεμάτη πολιτικές εξελίξεις και τη δημιουργία του κόμματος που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Από την άλλη πλευρά, το περιοδικό Ελληνική Κουζίνα προσφέρει ένα πλήρες συνταγολόγιο με 50 επιλεγμένες συνταγές που παρουσιάζουν τα ζυμαρικά στην ελληνική τους εκδοχή. Χυλοπίτες, φλωμάρια, ματσάτα και άλλα παραδοσιακά πιάτα αποτυπώνουν την πλούσια γεύση που ξυπνά μνήμες και προσφέρει νοσταλγία, δίνοντας ταυτόχρονα χώρο και σε σύγχρονες δημιουργίες.

Στο ΒΗΜΑgazino, η εντυπωσιακή ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά φωτογραφίζεται αποκλειστικά με τις πιο trendy επιλογές μόδας της σεζόν. Στην συνέντευξή της, μιλάει για τη δυνάμη της αυτογνωσίας, τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο, την καριέρα της και έναν ρόλο-έκπληξη στη νέα κωμωδία του MEGA, «Έχω Παιδιά».

Η τιμή του φύλλου με τις προωθητικές προσφορές ανέρχεται σε €4,25, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του βιβλίου «1974-2024 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», που κοστίζει €1,55.
Πηγή: tovima.gr