Εντατικό πρόγραμμα σωτηρίας του αρραβώνα τους ακολουθούν η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη σχέση τους.megan

Λίγες ημέρες μετά τον άγριο καβγά μεταξύ τους, ο οποίος, σύμφωνα με φήμες, ξέσπασε όταν η Φοξ έμαθε ότι ο Κέλι την απάτησε, η ηθοποιός και ο ράπερ εθεάθησαν να βγαίνουν ταραγμένοι από το γραφείο συμβούλου γάμου. Οπως αποκαλύπτει τώρα η «New York Post», δεν ήταν μια μεμονωμένη κίνηση που έκανε το ζευγάρι μετά την ένταση του καβγά απλά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

megan

Αντίθετα, φαίνεται ότι η πρωτοβουλία τους έχει και συνέχεια, καθώς η Φοξ και ο Κέλι κάνουν καθημερινά συνεδρίες με ειδικό ψυχολόγο για ζευγάρια. Ωστόσο, είτε για να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους κυνηγούν ανελέητα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η κρίση στη σχέση τους είτε για να μη χάνουν χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά τους, οι συνεδρίες γίνονται με βιντεοκλήση μέσω Zoom.

Φαίνεται ότι ήταν η Μέγκαν αυτή που έπεισε πρώτα τον εαυτό της και στη συνέχεια τον Μασίν Γκαν ότι έπρεπε να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους, με τη βοήθεια ψυχολόγου ζευγαριών, «προτού πάρουν οποιαδήποτε οριστική απόφαση» για το μέλλον του αρραβώνα τους.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr