Ο Πάνος Μουζουράκης, δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα ποίημα που έγραψε για να ζητήσει από του δημοσιογράφους να μην παραβρεθούν στον γάμο του. Όπως ήταν αναμενόμενο όλες οι πρωινές εκπομπές σχολίασαν αυτή την δημοσίευση.

moutsinas mouzou3

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε στην εκπομπή του το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη αλλά και τα σχόλια των εκπομπών. Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε το μέρος του τραγουδιστή και είπε: «Για κάποιο λόγο, θεωρητικά μέσα στο μυαλό κάποιων ανθρώπων είναι ότι, επειδή σε γνωρίζει ο κόσμος, οφείλεις να δείξεις το βρακί σου. Ο άνθρωπος σου λέει ότι δε θέλω να έρθεις στον γάμο μου. Υπάρχουν ζευγάρια, τα ξέρετε, που σε βάζουν μέσα για να δεις πως ράβουν το βρακί της νύφης, σου λένε, “έλα με την κάμερα”. Πολύ ωραία…

moutsinas mouzou2

Οι πολύ εύθικτοι πια δημοσιογράφοι… Τι είναι αυτό; Σου λέει, “δε θέλω να ρθεις στον γάμο μου”. Στο έκανα χαριτωμένο, σου έκανα και ένα ποίημα, αντί να στείλω ένα δελτίο τύπου, “απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι”. Στο έκανε και λίγο χαριτωμένο, ακριβώς γιατί είναι ο Πάνος Μουζουράκης και σου λέει, “παιδιά σας παρακαλώ μην, αλλά αν στείλετε θα τους κεράσω ένα ποτό”.

moutsinas mouzou1

Δε καταλαβαίνω γιατί μετά πρέπει να γίνει όλο αυτό. Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις. Μη το κάνουμε αυτό. Δεν έχουν όλα τόσο ενδιαφέρον παιδιά. Τα πράγματα τα σημαντικά αυτή τη στιγμή, δεν έχουν να κάνουν με τους σελέμπριτι. Δεν είναι σημαντικοί οι σελέμπριτι και οι ζωές τους… Πάρε το υλικό από τα social και το έχεις το θέμα, μη παθαίνετε τρέλα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr