Ένα απόσπασμα απο τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του «Survivor», Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου έπαιξε η εκπομπή «Love It» της λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

nausika panagiwtakopoulou l 1

Το μοντέλο δεν κατάφερε να συνεχίσει στο reality επιβίωσης καθώς ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας που αφορά το στομάχι της. Έκρινε, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσει άλλο τον οργανισμό της και να ρισκάρει την υγεία της και αποχώρησε. Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Τάκη Καραγκούνια και στην Βρισηίδα.

nafsika survivor

Αναλυτικότερα είπε τα εξής: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας…

nausika 1200x675 1Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr