Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Νίνο: Η σχέση με τη Josephine, τα παιδιά του και το πρόβλημα υγείας

Νίνο: Η σχέση με τη Josephine, τα παιδιά του και το πρόβλημα υγείας

0
Νίνο: Η σχέση με τη Josephine, τα παιδιά του και το πρόβλημα υγείας

Ο Νίνο καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Josephine και στα παιδιά του.

NINO35264

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς. Η κόρη μου είναι 9 και ο γιος μου 10 ετών. Έχουμε καθημερινή επαφή με τα παιδιά, με τη μαμά τους έχουμε μια άριστη σχέση. Τους κάνω όλα τα χατίρια με ένα όριο. Τα παιδιά ρωτάνε τα απίστευτα πράγματα και με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τα παιδιά, θέλω να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια».

nino

Όσο για τη σχέση του με την πολιτική δήλωσε: ««Με τα πολιτικά δεν ασχολούμαι. Έχω γνωστούς πολιτικούς αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου. Θέλω να δίνω στον κόσμο τραγούδια και όχι να κατευθύνω. Όλοι ψηφίζουν! Δεν θέλω να μπω σε αυτό και να κρίνω το αποτέλεσμα των εκλογών.NINO35188

Από παιδάκι έχω το cluster headache και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν είναι πονοκέφαλος αλλά είναι πόνος. Είναι μέχρι τη μέση όχι μόνο στο κεφάλι. Δεν παίρνω χάπια αλλά το αντιμετωπίζω με διάφορους τρόπους. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Μικρότερος με είχε επηρεάσει. Ψυχολόγο; Για κάτι που είναι οργανικό;

NINO35340

Σε ψυχολόγο έχω κάνει μία δυο κουβέντες επειδή μου είπαν να πάω. Έχει σημασία με ποιους μιλάς, ποιος είναι ο περίγυρός σου, το σύστημα σκέψης σου. Να είναι καθαρό, ρεαλιστικό για να μην είναι μπερδεμένο το μυαλό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here