Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Νόνικα Γαληνέα: Ο μεγάλος έρωτας με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και ο χαμός του που της στοίχησε

Νόνικα Γαληνέα: Ο μεγάλος έρωτας με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και ο χαμός του που της στοίχησε

0
Νόνικα Γαληνέα: Ο μεγάλος έρωτας με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και ο χαμός του που της στοίχησε

Αν τη Νόνικα Γαληνέα την πόνεσε ένας θάνατος, αυτός ήταν του αγαπημένου της Αλέκου Αλεξανδράκη, του επί 21 χρόνια πιστού συντρόφου της, που δεν σκέφτηκε να τον χωρίσει.

5014 KOYRKOYLOS GALINEA ALEXANDRAKIS LATSI THEATRO ATHINEON 09071992

Από το Νίκο Νικόλιζα

Η Νόνικα ήταν, άλλωστε, και η γυναίκα που στάθηκε βράχος μέχρι το τέλος της ζωής του αγαπημένου της συντρόφου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα της Νόνικας στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Αλέκου Αλεξανδράκη, όταν ανέβηκε στο βήμα και του είπε κλαίγοντας κάνοντας όλη την Ελλάδα να δακρύσει: «Είμαι εδώ για σένα κι εσύ για μένα. Είμαι εδώ για να υποκλιθώ στο ταλέντο σου και στην προσωπικότητά σου».

nonika galinea12160

Ήταν εκείνη η στιγμή που το πρώην ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στις μνήμες όλων των Ελλήνων για να αντιληφθούν πως η βαθιά αγάπη των δύο είναι παντοτινή. Η Νόνικα Γαληνέα, άλλωστε, ακόμα και μετά θάνατον δεν ξέχασε τον αγαπημένο της Αλέκο.

photo7 Σχεδόν όλα τα χρόνια από τον θάνατό του το 2005, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πήγαινε πάνω από τον τάφο του και έκανε τρισάγιο στη μνήμη του θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα ωραία χρόνια που έζησαν μαζί.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here