Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, Δημήτρης κάνει γυρίσματα αυτή την περίοδο για μία ταινία.

gios filippidi22387

Ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης όλο αυτό το διάστημα είναι στο πλευρό των γονιών του και συχνά δίνει το «παρών» στο δικαστήριο. Χαμηλών τόνων δεν θέλει να δίνει δικαιώματα και προσπαθεί να στηρίζει τους δικούς του μέχρι να τελειώσει όλο αυτό που περνάει η οικογένειά του.

gios filippidi22341 1

«Μου είπε Μαρία δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σας αλλά επειδή δεν θέλω να μιλάω. Εδώ μου λέει δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου, δεν θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης μου λέει δεν θέλω να παρεξηγείται το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί έτσι είμαι και στην καθημερινότητα.

gios filippidi22249Μπορεί να είμαι λίγο έτσι σκυθρωπός να μη γελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους. Εγώ μένω εδώ παρακολουθώ την ακροαματική διαδικασία και περιμένω», είχε δηλώσει πρόσφατα σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα».

gios filippidi22295Ο Δημήτρης Φιλιππίδης αυτές τις ημέρες κάνει γυρίσματα για ταινία και βρήκαμε βίντεο από τα παρασκήνια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr