Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ο Λευτέρης Λαζάρου για το «MasterChef»: «Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο»

Ο Λευτέρης Λαζάρου για το «MasterChef»: «Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο»

0
Ο Λευτέρης Λαζάρου για το «MasterChef»: «Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο»

Ο Λευτέρης Λαζάρου, είναι ένας παγκοσμίου φήμης σεφ και ο πρώτος Έλληνας βραβευμένος με αστέρι Michelin. Το 1987 άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο «Βαρούλκο» στον Πειραιά και το 2002 έγινε το πρώτο εστιατόριο της Ελληνικής κουζίνας που έλαβε ένα αστέρι Michelin.

lefteris lazarou22065

Ο Λευτέρης Λαζάρου, το 2010 συμμετείχε ως κριτής στο μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα εκείνη την χρονιά. Μετά από δυο πετυχημένες τηλεοπτικές σεζόν έκλεισε τον κύκλο του ως κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής.

lefteris lazarou22064

Ο καταξιωμένος σεφ παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο «MasterChef».

«Τα παιδιά είναι το μέλλον. Το φαινόμενο της έλλειψης προσωπικού είναι παγκόσμιο. Ακούω ότι φτιάχνονται ξενοδοχεία και εστιατόρια και αναρωτιέμαι ποιος θα σερβίρει και ποιος θα μαγειρεύει. Κανένα από τα παιδιά του “MasterChef” δεν ήρθε να ζητήσει δουλειά, εκτός από την πεντάδα του πρώτου που είχαμε κάνει.

lefteris lazarou22062

Δυστυχώς το MasterChef όταν άλλαξε κανάλι, άλλαξε και κόνσεπτ. Δεν βλέπω το “MasterChef” γιατί δεν έχω χρόνο. Δεν έβλεπα ούτε αυτό που έκανα εγώ. Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο, θες πολλά χιλιόμετρα. Δεν θα πήγαινα στο “MasterChef” που γίνεται τώρα γιατί έχει πολύ ριάλιτι» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου αναφερόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν γνωρίζω ότι ο Κουτσόπουλος θα κάνει τη “Φάρμα”, η μαγειρική τέχνη θέλει να είσαι ταγμένος. Δεν μου φαίνεται ξενικό να παρουσιάσει τη “Φάρμα” ο Λεωνίδας, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο της ζωής του. Αν έκανα τηλεόραση θα έκανα κάτι που να έχει πληροφορία, δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω κάτι εκτός μαγειρικής» είπε ο γνωστός σεφ για την επιλογή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρουσίαση του βουκολικού ριάλιτι «Η Φάρμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here