Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα στην παρουσίαση βιβλίου της αδελφής της

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα στην παρουσίαση βιβλίου της αδελφής της

0
Ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα στην παρουσίαση βιβλίου της αδελφής της

Μια «Επικίνδυνη» παρουσίαση έφερε δάκρυα συγκίνησης, γέλια ευχαρίστησης και έναν απρόσμενο καλεσμένο από την Ευρωβουλή!

Το δεύτερο βιβλίο της, το οποίο υπογράφει με το ψευδώνυμο Μαρία Μαρσέλου, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας η Μαρία Ματσούκα.

maria matsouka
Μαρία Ματσούκα

Μπορεί να τη γνωρίσαμε αρχικά ως τραγουδίστρια και έπειτα ως σχεδιάστρια μαγιό, ωστόσο η μικρότερη αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα έχει αφοσιωθεί τελευταία στη συγγραφή, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν έως πρότινος.

matsouka52528

Ηταν μάλιστα η ίδια που αποφάσισε να το επικοινωνήσει πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας πως πίσω από τα δύο βιβλία που έχει βγάλει η συγγραφέας Μαρία Μαρσέλου, πρώτα το «Ολα όσα ψιθυρίσαμε» και τώρα την «Επικίνδυνη», βρίσκεται στην πραγματικότητα η δική της πένα. matsouka52327Οπως εξήγησε η ίδια, ο λόγος που χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ήταν για να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα μόνη της και πως δεν οφείλονται όλα στην ενδεχόμενη αναγνωρισιμότητα λόγω της διάσημης αδελφής της.

zoumpoulaki
Μανίνα Ζουμπουλάκη

Τα φλας πάνω του

Φυσικά, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν στο πλευρό της στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου της βιβλίου, διαβάζοντας και αποσπάσματα από την «Επικίνδυνη». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόταν από τον σύντροφό της, τον γνωστό επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη (παρακολούθησε διακριτικά το event, χωρίς όμως να προσπαθήσει να αποφύγει τα φλας). Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος προ λίγου καιρού σε συνέντευξή του στην «Espresso», μπορεί οι υποχρεώσεις του να είναι πολλές, ωστόσο ο ίδιος και η σύντροφός του βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν πράγματα μαζί με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις.

petros kokalis
Πέτρος Κόκκαλης

Στο πάνελ παρουσίασης του βιβλίου «Επικίνδυνη» κάθισαν επίσης οι δημοφιλείς συγγραφείς Μανίνα Ζουμπουλάκη και Λένα Μαντά, ενώ μεταξύ των καλεσμένων διακρίναμε τους ηθοποιούς Λεωνίδα Κακούρη και Αναστασία Τσιλιμπίου. Highlight της βραδιάς, η στιγμή που η Δήμητρα μίλησε για τη Μαρία στις κάμερες.

tsilimpiou
Αναστασία Τσιλιμπίου

«Συγκινήθηκα πολύ με τα βιβλία της Μαρίας και ειδικά με αυτό, το δεύτερο» είπε αρχικά. «Ισως γιατί υπάρχουν κομμάτια διαφοροποιημένα πολύ, αλλά που στον πυρήνα τους μου θυμίζουν πράγματα και πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή μας με έναν τρόπο» συμπλήρωσε η Δήμητρα, με τη Μαρία να πέφτει συγκινημένη στην αγκαλιά της.

kakouris
Λεωνίδας Κακούρης

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here