Ο Σταύρος Σβήγκος, παραβρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μίλησε για την καντίνα που διατηρεί σε ένα χωριό της Εύβοιας.

stavros svigkos

«Εγώ το έμαθα τυχαία, γιατί πήγα σε ένα χωριό της Εύβοιας και μου το είπαν. Εσύ γιατί δεν το διαφημίζεις; Έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μη διαφημίζει την επιχείρησή του;» τον ρώτησε η Τζένη Μελιτά. 

stavros svigkos kentriki

Ο Σταύρος Σβήγκος της εξήγησε τους λόγους που κρατάει κρυφή την τοποθεσία: «Είναι ένα ήσυχο spot, μικρή παραλία. Δεν είναι επιχείρηση που ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση. Θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της, μέχρι εκεί. Κάποιες φορές τα βγάζει, κάποιες άλλες όχι. Είναι χόμπι.

stavros svigkos2

Είναι μία παραλία που δεν χωράει κόσμο. Δεν είναι μυστικό απλά υπάρχει κόσμος που πήγαινε εκεί πολύ πριν από μένα. Θεωρώ καφρίλα να πάω σε μία ήσυχη μεριά ενός χωριού και να φτιάξω μία επιχείρηση, να γεμίσω ομπρέλες και να τους χαλάσω την ηρεμία τους.

stavros svigkos1

Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση. Είναι από την πλευρά του Αιγαίου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr