Η «Espresso» έχει τον νικητή της «Φάρμας»! Σύμφωνα με πληροφορίες, με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν προχθές αργά το βράδυ τα γυρίσματα του βουκολικού ριάλιτι του ΑΝΤ1, με τον Νεόφυτο Ηλία να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής, βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 100.000 ευρώ, που ήταν το χρηματικό έπαθλο.farma

Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της «Φάρμας» από μονομαχία και επέστρεψε στα τελευταία επεισόδια καταφέρνοντας να στεφθεί νικητής. Πού να φανταζόταν ο άλλοτε φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που κατέληξε να ζει στη Μεγάλη Βρετανία, ότι μπαίνοντας στη «Φάρμα» θα έφευγε με το μεγάλο έπαθλο! Ο ίδιος είχε πει πως αν κέρδιζε, θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι διάρκειας δύο ετών για να βρεθεί σε όλα τα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής και έτσι τώρα, κορονοϊού επιτρέποντος, θα μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

farma1

Στον τελικό διαγωνίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», και οι: Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Φανή Χαλκιά (οι τηλεθέατες θα την δουν σε προσεχή επεισόδια να μπαίνει στο reality), Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής!

Πότε, όμως, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού.farma tanimanidis

Το ριάλιτι επιβίωσης, πάντως, που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, ολοκληρώθηκε έναν μήνα νωρίτερα από τον προβλεπόμενο αναφορικά με τα γυρίσματα χρόνο. Κι αυτό, γιατί είχε αρχικά συμφωνηθεί ότι ο τελικός θα γυριζόταν στις 28 Φεβρουαρίου κι όχι προχθές, όπως και έγινε τελικά.

φ1 ξεγυρ

Τι θα γίνει, όμως, με τις ώρες προβολής του παιχνιδιού, δεδομένου ότι η τηλεθέασή του πάει από το κακό στο χειρότερο; Από την ερχόμενη εβδομάδα το ριάλιτι μετακομίζει από τις καθημερινές, στην Παρασκευή στις 21.30 και το Σαββατοκύριακο στις 22.00.

Πάντως, από τη στιγμή που γυρίστηκε ο τελικός της «Φάρμας» ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα προβληθεί κανονικά (ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει στη μεταμεσονύχτια ζώνη, στη χειρότερη των περιπτώσεων), γιατί τα διαφημιστικά πακέτα του συγκεκριμένου ριάλιτι έχουν κλειστεί προ πολλού και δεν αφήνουν καμία άλλη εναλλακτική.

Πηγή: espressonews.gr