Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Οι πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής Μπαξεβάνη για τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού

Οι πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής Μπαξεβάνη για τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού

0
Οι πρώτες δηλώσεις της Φωτεινής Μπαξεβάνη για τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού

Δίχως τέλος είναι η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού, ω και Ζέτα Δούκα.

Προ ολίγων ημερών έγινε γνωστή η είδηση ότι η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Μετά την είδηση για τις αλληλομηνύσεις καμία από τις δυο ηθοποιούς δεν είχε προβεί σε δηλώσεις.

6185 TAKIS ZAXARATOS FOTINI MPAXEVANI 18102020

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη έσπασε την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για όσα έχουν συμβεί: «Η κυρία Δώρα Χρυσικού υπέβαλε πρώτη μήνυση εναντίον μου και θλίβομαι ιδιαίτερα που βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστώ να απαντήσω με τη δική μου μήνυση θέλοντας να υπερασπιστώ τα έννομα δικαιώματά μου, εφόσον με διασύρει αδίκως και ψευδώς ενώπιον της δικαιοσύνης με την απρόκλητη και αβάσιμη αρχική μήνυσή της.

Η κυρία Χρυσικού επέλεξε να με μηνύσει επειδή είπα την αλήθεια στο πειθαρχικό ΣΕΗ όταν μου ζητήθηκε, δυόμιση χρόνια πριν, αναφορικά με την δική μου προσωπική εμπειρία, όπως την βίωσα, συνεργαζόμενη με τον κύριο Κιμούλη. Και τα είπαμε μέσω ενός απλού mail, ούτε καν μάρτυρας κάποιας ένορκης κατάθεσης.

202008281135490.7903 GIORGOS KIMOYLIS FOTINI MPAXEVANI 2782020

Δηλαδή – με λίγα λόγια – ανέφερα, ότι η συνεργασία μου μαζί του στην παράσταση “Το παγκάκι” ήταν εξαιρετική και ότι όταν παίξαμε στην Ιθάκη το 2020 που η κυρία Χρυσικού ήρθε να μας δει, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά μεταξύ τους ήταν πολύ φιλική. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι δεν την προσκάλεσε κάνεις, δεν γνωρίζαμε καν ότι ήταν στο νησί. Ήρθε με δική της πρωτοβουλία και πριν αλλά και μετά την παράσταση.

Ξαφνικά η κυρία Χρυσικού μετά από σχεδόν τρία χρόνια επιλέγει αδίκως και καταχρηστικώς να επιτεθεί εναντίον μου, στρεβλώνοντας την πραγματικότητα, να με μηνύσει και να με βάλει σε μια περιπέτεια δικαστικής διαμάχης που μόνο στεναχώρια μου προκαλεί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει ανάλογη περίσταση αφού ουδέποτε είχα εμπλακεί σε διαπληκτισμούς, καυγάδες, διαφωνίες κλπ. Για εμένα είναι στάση ζωής η αποχή από τις αντιπαραθέσεις, όμως παράλληλα είναι και στάση ζωής η διατήρηση της αξιοπρέπειάς μου και του δικαίου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ουδέποτε χρησιμοποίησα την ιδιότητα που μου προσέδωσαν ως η τελευταία γυναίκα που συνεργάστηκε με τον κύριο Κιμούλη πριν τις καταγγελίες, προκειμένου να αξιώσω τηλεοπτικό χρόνο και προσωπική προβολή με απόψεις μου για γεγονότα που δεν γνώριζα, εφόσον δεν ήμουν παρούσα, πόσο μάλλον για γεγονότα που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

f2_-_fotini_mpaxevani

Ζούμε σε μια εποχή με πολύ σοβαρά προβλήματα. Ντρέπομαι και θλίβομαι να απασχολώ τον χρόνο των εκπομπών και των τηλεθεατών με τέτοια θέματα. Αυτή ήταν είναι και θα είναι η στάση μου. Παραταύτα η δήλωση μου αυτή έπρεπε να ειπωθεί μετά από πολλά τηλεφωνήματά που δέχτηκα από δημοσιογράφους και θέλοντας να ξεκαθαρίσω πως τα γεγονότα δυστυχώς παρερμηνεύτηκαν και αφέθηκαν λάθος εντυπώσεις.

Εύχομαι και ελπίζω η επόμενη δήλωση μου να είναι για κάτι δημιουργικό, ευχάριστο και καλλιτεχνικό. Το θέμα με την κυρία Χρυσικού έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές».

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here